Ready to reign

Dorien Hoeve
Acryl op canvas (60 x 80 cm)
Prijs: €600

 

God schiep de mens in Zijn evenbeeld. Vanaf het begin van de schepping wilde Hij dat we met Hem zouden regeren over de aarde. Adam kreeg de opdracht om de aarde te bevolken en haar onder zijn gezag te brengen (Gen 2:28). Na de zondvloed kreeg Noach dezelfde opdracht (Gen 9:7). Wij zijn nog steeds op aarde om er samen met God over te heersen. Of, zoals Jezus ons voorbad, Gods hemelse heerschappij door ons heen op aarde te brengen. 

Op het schilderij is de persoon geschilderd in toon (zwart-wit). Dit reflecteert de aardse dimensie. De persoon draagt de hemelse regalen: een kroon (identiteit), een scepter (macht) en een rijksappel (het grondgebied). Ik heb de indruk dat Gods ons uitnodigt om met Hem te regeren over het grondgebied dat Hij voor ons heeft. Als we met Hem regeren, dan brengen we licht in de duisternis. Het licht bevat vele kleuren, doordat we allemaal op een unieke manier Gods licht door ons heen laten breken. Als deze kleuren samen vormen een mooi en rijk geheel. Ben jij klaar om samen met God te gaan regeren? En samen met anderen Gods licht te brengen in de duisternis?

 

Indien u interesse heeft in dit originele schilderij willen we u vragen om met ons contact op te nemen via onderstaand formulier. Wilt u liever een (goedkopere) print van dit schilderij, maar is deze nog niet online te koop? Dan kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

2 + 12 =